Tasainen laatu ja puhdas maku
Ammattilaisten suuruste
OSCAR® Roux on ammattikeittiöiden tarpeisiin suunniteltu tuote, jossa yhdistyvät tehokkuus ja tasainen laatu. Moderni, kasvipohjainen ja gluteeniton Roux tekee suurustamisesta helppoa, nopeaa ja joustavaa – ateriatuotannon koosta riippumatta. Nestemäisen tuotteen annostelu on nopeaa ja tarkkaa. Roux lisätään suoraan ruokaan ilman esivalmisteluja ja paakkuja. Tuote kestää sekä pakastamista että sous vide -kypsentämistä, joten kastikkeet ja ruoat voi valmistaa, pakastaa ja lämmittää laadun kärsimättä siitä. Tuloksena on samanlainen koostumus ja tasainen laatu – joka kerta.
Ominaisuudet
- Gluteeniton ja kasvipohjainen: Sopii kaikentyyppisiin keittiöihin sekä gluteenittomaan ja kasvisruokavalioon.
- Sopii pakastettavaksi ja sous vide -kypsennykseen: Koostumus ei muutu pakastettaessa tai uudelleen lämmitettäessä.
- Helppokäyttöinen: Nestemäisyys takaa nopean ja tarkan annostelun – yleisohjeena noin 100 g nestelitraa kohden.
- Neutraali maku: Antaa vapauden luoda omia makuyhdistelmiä.
- Varma laatu: Tasainen laatu keittiön koosta riippumatta.
Soveltamisala
- Klassiset kastikkeet – keveistä valkoviinikastikkeista täyteläisiin reduktioihin.
- Keitot, soseet ja gratinoinnit ilman jauhoista sivumakua.
- Ateriapalvelujen ja suurkeittiöiden tuotantoon.
- Pakastettavat tai tyhjiöpakattavat valmisruoat ja -kastikkeet.