Tasainen laatu ja puhdas maku

Ammattilaisten suuruste

OSCAR® Roux on ammattikeittiöiden tarpeisiin suunniteltu tuote, jossa yhdistyvät tehokkuus ja tasainen laatu. Moderni, kasvipohjainen ja gluteeniton Roux tekee suurustamisesta helppoa, nopeaa ja joustavaa – ateriatuotannon koosta riippumatta. Nestemäisen tuotteen annostelu on nopeaa ja tarkkaa. Roux lisätään suoraan ruokaan ilman esivalmisteluja ja paakkuja. Tuote kestää sekä pakastamista että sous vide -kypsentämistä, joten kastikkeet ja ruoat voi valmistaa, pakastaa ja lämmittää laadun kärsimättä siitä. Tuloksena on samanlainen koostumus ja tasainen laatu – joka kerta.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton ja kasvipohjainen: Sopii kaikentyyppisiin keittiöihin sekä gluteenittomaan ja kasvisruokavalioon.
  • Sopii pakastettavaksi ja sous vide -kypsennykseen: Koostumus ei muutu pakastettaessa tai uudelleen lämmitettäessä.
  • Helppokäyttöinen: Nestemäisyys takaa nopean ja tarkan annostelun – yleisohjeena noin 100 g nestelitraa kohden.
  • Neutraali maku: Antaa vapauden luoda omia makuyhdistelmiä.
  • Varma laatu: Tasainen laatu keittiön koosta riippumatta.

Soveltamisala

  • Klassiset kastikkeet – keveistä valkoviinikastikkeista täyteläisiin reduktioihin.
  • Keitot, soseet ja gratinoinnit ilman jauhoista sivumakua.
  • Ateriapalvelujen ja suurkeittiöiden tuotantoon.
  • Pakastettavat tai tyhjiöpakattavat valmisruoat ja -kastikkeet.