Kukkakaali-pinaattilaatikko

Kukkakaali-pinaattilaatikko


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 400 g makaronia
  • 1 kukkakaalin nuput
  • 300 g pinaattia
  • 1 l täysmaitoa
  • 200 g kermaa (38 %)
  • 150 g juustoraastetta (esim. Gruyère)
  • 100 g OSCAR® Roux nestemäinen suuruste
  • 25 g voita
  • 1 tl muskottipähkinää
  • suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Keitä pasta al denteksi. Kiehauta kukkakaali nopeasti vedessä. Huuhtele pinaatti.
  2. Lämmitä maito ja kerma ja vispaa joukkoon Roux, kunnes koostumus on kermaisen täyteläinen.
  3. Lisää voi, juusto ja mausteet. Mausta tarvittaessa lisää.
  4. Sekoita pasta, pinaatti ja kukkakaali kastikkeeseen. Kaada seos voideltuun vuokaan.
  5. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 °C:ssa 20–25 minuuttia.

Vinkki: Lisää halutessasi hieman OSCAR® Premium Valkoviinireduktio antamaan lisää makua.

Products used in the recipe

Inspiraatiota

OSCAR® Roux nestemäinen suuruste

OSCAR® Roux on uusi nestemäinen suuruste, joka on kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin tehokkuuden, laadun ja tasaisen tuloksen takaamiseksi. Kasvipohjainen ja gluteeniton Roux takaa yhtenäisen tuloksen ja puhtaan maun ilman esivalmisteluja ja paakkuja