Kukkakaali-pinaattilaatikko
Raaka-aineet
10 henkeä
- 400 g makaronia
- 1 kukkakaalin nuput
- 300 g pinaattia
- 1 l täysmaitoa
- 200 g kermaa (38 %)
- 150 g juustoraastetta (esim. Gruyère)
- 100 g OSCAR® Roux nestemäinen suuruste
- 25 g voita
- 1 tl muskottipähkinää
- suolaa ja pippuria
Valmistus
- Keitä pasta al denteksi. Kiehauta kukkakaali nopeasti vedessä. Huuhtele pinaatti.
- Lämmitä maito ja kerma ja vispaa joukkoon Roux, kunnes koostumus on kermaisen täyteläinen.
- Lisää voi, juusto ja mausteet. Mausta tarvittaessa lisää.
- Sekoita pasta, pinaatti ja kukkakaali kastikkeeseen. Kaada seos voideltuun vuokaan.
- Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 °C:ssa 20–25 minuuttia.
Vinkki: Lisää halutessasi hieman OSCAR® Premium Valkoviinireduktio antamaan lisää makua.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
OSCAR® Roux nestemäinen suuruste
OSCAR® Roux on uusi nestemäinen suuruste, joka on kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin tehokkuuden, laadun ja tasaisen tuloksen takaamiseksi. Kasvipohjainen ja gluteeniton Roux takaa yhtenäisen tuloksen ja puhtaan maun ilman esivalmisteluja ja paakkuja