Turskaa sinappikastikkeessa
Raaka-aineet
10 henkeä
- Turskaa
- Perunoita
- 750 g täysmaitoa
- 100 g kermaa (38 %)
- 150 g vettä
- 20 g hunajaa
- 25 g OSCAR® Premium Valkoviinireduktio
- Suolaa, pippuria ja sitruunanmehua
- 100 g OSCAR® Roux nestemäinen suuruste (noin 100 g kastikelitraa kohti)
Valmistus
- Mausta turskanpalaset suolalla ja pippurilla. Valmistele perunat.
- Lämmitä täysmaito, kerma ja vesi kattilassa. Varmista, ettei seos kiehu yli.
- Lisää joukkoon hunajaa ja OSCAR® Premium Valkoviinireduktio ja kuumenna seos uudelleen.
- Lisää juokseva Roux nesteeseen ja sekoita, kunnes kastike on sopivan sakeaa.
- Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
- Höyrytä tai paista turska, lisää perunat lautaselle ja kaada kastiketta päälle.
Vinkki: Lisää nestettä tai Rouxia, jotta saat kastikkeelle haluamasi koostumuksen.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
OSCAR® Roux nestemäinen suuruste
OSCAR® Roux on uusi nestemäinen suuruste, joka on kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin tehokkuuden, laadun ja tasaisen tuloksen takaamiseksi. Kasvipohjainen ja gluteeniton Roux takaa yhtenäisen tuloksen ja puhtaan maun ilman esivalmisteluja ja paakkuja