Turskaa sinappikastikkeessa

Turskaa sinappikastikkeessa


Raaka-aineet

10 henkeä

  • Turskaa
  • Perunoita
  • 750 g täysmaitoa
  • 100 g kermaa (38 %)
  • 150 g vettä
  • 20 g hunajaa
  • 25 g OSCAR® Premium Valkoviinireduktio
  • Suolaa, pippuria ja sitruunanmehua
  • 100 g OSCAR® Roux nestemäinen suuruste (noin 100 g kastikelitraa kohti)

Valmistus

  1. Mausta turskanpalaset suolalla ja pippurilla. Valmistele perunat.
  2. Lämmitä täysmaito, kerma ja vesi kattilassa. Varmista, ettei seos kiehu yli.
  3. Lisää joukkoon hunajaa ja OSCAR® Premium Valkoviinireduktio ja kuumenna seos uudelleen.
  4. Lisää juokseva Roux nesteeseen ja sekoita, kunnes kastike on sopivan sakeaa.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
  6. Höyrytä tai paista turska, lisää perunat lautaselle ja kaada kastiketta päälle.

Vinkki: Lisää nestettä tai Rouxia, jotta saat kastikkeelle haluamasi koostumuksen.

Inspiraatiota

OSCAR® Roux nestemäinen suuruste

OSCAR® Roux on uusi nestemäinen suuruste, joka on kehitetty ammattikeittiöiden tarpeisiin tehokkuuden, laadun ja tasaisen tuloksen takaamiseksi. Kasvipohjainen ja gluteeniton Roux takaa yhtenäisen tuloksen ja puhtaan maun ilman esivalmisteluja ja paakkuja