Yuzu Tori Paitan Sifon

Yuzu Tori Paitan Sifon


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 5 dl Puljonki® Signature Ramen Tori Paitan
  • 10 g suolaa
  • 2 g ksantaanikumia
  • 30 g yuzumehua

Valmistus

  1. Lämmitä Puljonki® Signature Ramen Tori Paitan 70 °C:seen ja lisää joukkoon suola sekä ksantaanikumi. Sekoita sauvasekoittimella, kunnes seos on tasaista.
  2. Lisää joukkoon yuzumehu.
  3. Kaada seos sifoniin, lisää patruuna ja ravista kunnolla.
  4. Pidä sifoni lämpimänä 60 °C:ssa käyttöön asti.

Vinkki: Yuzun tilalla voi käyttää valkosipuliöljyä tai muuta aromaattista makua. Sopii erinomaisesti temperoidulle kalalle ja tuoreille vihanneksille.

Products used in the recipe