
Tori Paitan Ramen
Raaka-aineet
10 henkeä
- 3 kpl paksoita
- 2 kpl kevätsipulia
- 450 g nuudeleita
- 2 l Puljonki® Signature Ramen Tori Paitan
- 10 kpl soijamarinoitua kananmunaa
Valmistus
- Huuhtele paksoit ja kevätsipulit huolella. Paloittele paksoit neljään osaan ja hienonna kevätsipulit.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja keitä nuudelit siinä ohjeen mukaisesti. Lisää paksoit joukkoon, kun keittoajasta on jäljellä 2 minuuttia.
- Kuumenna Puljonki® Signature Ramen Tori Paitan kiehuvaksi ja kaada se keitettyjen nuudelien ja paksoin päälle. Ripottele päällä hienonnetut kevätsipulit.
Vinkki: Ramenkeiton voi maustaa tare-kastikkeella tai aromaattisella öljyllä. Annosta voi varioida erilaisilla lisukkeilla. Kokeile vaikka bonito-hiutaleita, enokisieniä, uunissa paistettuja kirsikkatomaatteja tai paistettua kanan jauhelihaa.