Tori Paitan Ramen

Tori Paitan Ramen


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 3 kpl paksoita
  • 2 kpl kevätsipulia
  • 450 g nuudeleita
  • 2 l Puljonki® Signature Ramen Tori Paitan
  • 10 kpl soijamarinoitua kananmunaa

Valmistus

  1. Huuhtele paksoit ja kevätsipulit huolella. Paloittele paksoit neljään osaan ja hienonna kevätsipulit.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja keitä nuudelit siinä ohjeen mukaisesti. Lisää paksoit joukkoon, kun keittoajasta on jäljellä 2 minuuttia.
  3. Kuumenna Puljonki® Signature Ramen Tori Paitan kiehuvaksi ja kaada se keitettyjen nuudelien ja paksoin päälle. Ripottele päällä hienonnetut kevätsipulit.

Vinkki: Ramenkeiton voi maustaa tare-kastikkeella tai aromaattisella öljyllä. Annosta voi varioida erilaisilla lisukkeilla. Kokeile vaikka bonito-hiutaleita, enokisieniä, uunissa paistettuja kirsikkatomaatteja tai paistettua kanan jauhelihaa.

Products used in the recipe