Taiwanilainen...

Taiwanilainen nautanuudelikeitto


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 2 kg naudan lapaa suurina kuutioina
  • öljyä (ruskistamiseen)
  • 2 sipulia neljään osaan pilkottuna
  • 6 valkosipulin kynttä murskattuina
  • 100 g inkivääriä siivutettuna
  • 1 tl sichuaninpippuria murskattuna
  • 5 tähtianista
  • 2 kanelitankoa
  • 200 g tummaa soijaa
  • 200 g riisiviiniä
  • 30 g chiliöljyä
  • 100 g ruskeaa fariinisokeria
  • 1 tl tomaattipyrettä
  • 1 l Puljonki® Signature Lihaliemi
  • 1 l vettä
  • vehnänuudeleitä
  • vihanneksia ja yrttejä

Valmistus

  1. Ruskista liha huolella joka puolelta öljyssä ja nosta se sitten kattilasta.
  2. Paahda samassa kattilassa sipuli, valkosipuli, inkivääri ja mausteet, kunnes ne karamellisoituvat hieman.
  3. Lisää joukkoon soija, riisiviini, chiliöljy, ruskea fariinisokeri, tomaattipyree, Puljonki® Signature Lihaliemi ja vesi. Laita liha takaisin kattilaan.
  4. Kuumenna liha kiehuvaksi ja anna sen kiehua hiljalleen kannen alla 2,5–3 tuntia, kunnes liha on mureaa.
  5. Siivilöi keitto ja lisää tarvittaessa soijaa, lientä tai sokeria.
  6. Keitä vehnänuudelit ja lisää ne tarjoilukulhoon. Asettele nuudelien päälle lihaa, kuumaa keittoa, vihanneksia ja yrttejä.

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Lataa

Puljonki® - Flavours of Asia

Inspiraatiota

Aasialainen keittiö

Puljonki® ja OSCAR® lanseeraa nyt valikoiman aasialaisvaikutteisia tuotteita, jotka helpottavat aasialaisten makujen ja esillepanojen sisällyttämistä ruokalistoihisi.