
Shio Ramen ja suolattu sitruuna
Raaka-aineet
10 henkeä
- 40 kirsikkatomaattia
- 100 g neutraalia öljyä
- suolaa
- 250 g valkoista sipulia tai salottisipulia
- 50 g valkosipulia
- 150 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 1 l vettä
- 1 l Puljonki® Signature Kanaliemi
- 50 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 450 g nuudeleita
- 10 soijamarinoitua kananmunaa
- soijassa haudutettua possun rintaa
Valmistus
- Kierittele tomaatit öljyssä ja suolassa. Paista niitä uunissa 110 °C:ssa 1,5 tuntia.
- Valmista tare-kastike. Hienonna sipulit ja anna niiden karamellisoitua alhaisella lämmöllä kullankeltaisiksi. Kun sipulit ovat jäähtyneet, mausta ne OSCAR® Premium Sitruunatahnalla ja suolalla. Maun tulee olla voimakas ja suolainen.
- Kiehauta vesi, Puljonki® Signature Kanaliemi ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste. Mausta keitto tare-kastikkeella tai lisää tarea suoraan kulhoon tarjoiltaessa.
Vinkki: Keitto voidaan valmistaa myös vegaanisena versiona Puljonki® Signature Kasvisliemi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste avulla.