Shio Ramen ja suolattu...

Shio Ramen ja suolattu sitruuna


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 40 kirsikkatomaattia
  • 100 g neutraalia öljyä
  • suolaa
  • 250 g valkoista sipulia tai salottisipulia
  • 50 g valkosipulia
  • 150 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 1 l vettä
  • 1 l Puljonki® Signature Kanaliemi
  • 50 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 450 g nuudeleita
  • 10 soijamarinoitua kananmunaa
  • soijassa haudutettua possun rintaa

Valmistus

  1. Kierittele tomaatit öljyssä ja suolassa. Paista niitä uunissa 110 °C:ssa 1,5 tuntia.
  2. Valmista tare-kastike. Hienonna sipulit ja anna niiden karamellisoitua alhaisella lämmöllä kullankeltaisiksi. Kun sipulit ovat jäähtyneet, mausta ne OSCAR® Premium Sitruunatahnalla ja suolalla. Maun tulee olla voimakas ja suolainen.
  3. Kiehauta vesi, Puljonki® Signature Kanaliemi ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste. Mausta keitto tare-kastikkeella tai lisää tarea suoraan kulhoon tarjoiltaessa.

Vinkki: Keitto voidaan valmistaa myös vegaanisena versiona Puljonki® Signature Kasvisliemi ja OSCAR® Vegaaninen Kananmakuinen mauste avulla.