
Phở Bò
Raaka-aineet
10 henkeä
- 2 keltasipulia
- 1/2 inkiväärin juuri
- 2 isoa valkosipulin kynttä
- 500 g Puljonki® Signature Lihaliemi
- 25 g OSCAR® Härkäfondi tiiviste
- 1.5 l vettä
- 40 g kalakastiketta
- 1 tl korianterinsiemeniä
- 1 tl fenkolinsiemeniä
- 1 tl neilikkaa
- 1 tl kokonaisia kardemummansiemeniä
- 4 tähtianista
- 1 kanelitanko
- 2 rkl ruskeaa fariinisokeria
- suolaa ja sokeria
- 1 kg naudan rintaa
- riisinuudeleita
- kevätsipulia
- thaibasilikaa
- minttua
- limettiä
Valmistus
- Valmista pho- keittopohja paahtamalla sipulia, inkivääriä ja valkosipulia kuivalla paistinpannulla, kunnes ne tummuvat hieman.
- Kiehauta Puljonki® Signature Lihaliemi, vesi ja kalakastike. Lisää paahdetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet ja fariinisokeri.
- Laita naudan rinta toisen kattilaan. Kaada joukkoon kylmää vettä ja lämmitä se kiehuvaksi. Anna lihan kiehua 3 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan huolellisesti kylmällä vedellä. Siirrä liha kattilaan, jossa on valmistamasi pho- keittopohja.
- Anna lihan hautua kannen alla pho-keittopohjassa, kunnes se on mureaa. Siivilöi neste ja anna lihan levätä tunnin ajan.
- Mausta keitto suolalla, sokerilla ja OSCAR® Härkäfondi tiivisteellä lisämaun saamiseksi.
- Tarjoile riisinuudeleiden, tuoreiden yrttien ja vastapuristetun limetinmehun kanssa.
Vinkki: Jos haluat vaihtoehdon naudalle, ruoka on helppo valmistaa käyttämällä Puljonki® Signature Kana Fond tai OSCAR® Kanafondi tiivistettä noudattamalla samaa valmistustapaa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa

Inspiraatiota
Aasialainen keittiö
Puljonki® ja OSCAR® lanseeraa nyt valikoiman aasialaisvaikutteisia tuotteita, jotka helpottavat aasialaisten makujen ja esillepanojen sisällyttämistä ruokalistoihisi.