Raaka-aineet

10 henkeä

  • 2 keltasipulia
  • 1/2 inkiväärin juuri
  • 2 isoa valkosipulin kynttä
  • 500 g Puljonki® Signature Lihaliemi
  • 25 g OSCAR® Härkäfondi tiiviste
  • 1.5 l vettä
  • 40 g kalakastiketta
  • 1 tl korianterinsiemeniä
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 tl neilikkaa
  • 1 tl kokonaisia kardemummansiemeniä
  • 4 tähtianista
  • 1 kanelitanko
  • 2 rkl ruskeaa fariinisokeria
  • suolaa ja sokeria
  • 1 kg naudan rintaa
  • riisinuudeleita
  • kevätsipulia
  • thaibasilikaa
  • minttua
  • limettiä

Valmistus

  1. Valmista pho- keittopohja paahtamalla sipulia, inkivääriä ja valkosipulia kuivalla paistinpannulla, kunnes ne tummuvat hieman.
  2. Kiehauta Puljonki® Signature Lihaliemi, vesi ja kalakastike. Lisää paahdetut sipulit ja inkivääri sekä mausteet ja fariinisokeri.
  3. Laita naudan rinta toisen kattilaan. Kaada joukkoon kylmää vettä ja lämmitä se kiehuvaksi. Anna lihan kiehua 3 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan huolellisesti kylmällä vedellä. Siirrä liha kattilaan, jossa on valmistamasi pho- keittopohja.
  4. Anna lihan hautua kannen alla pho-keittopohjassa, kunnes se on mureaa. Siivilöi neste ja anna lihan levätä tunnin ajan.
  5. Mausta keitto suolalla, sokerilla ja OSCAR® Härkäfondi tiivisteellä lisämaun saamiseksi.
  6. Tarjoile riisinuudeleiden, tuoreiden yrttien ja vastapuristetun limetinmehun kanssa.

Vinkki: Jos haluat vaihtoehdon naudalle, ruoka on helppo valmistaa käyttämällä Puljonki® Signature Kana Fond tai OSCAR® Kanafondi tiivistettä noudattamalla samaa valmistustapaa.

Products used in the recipe

Lataa

Puljonki® - Flavours of Asia

Inspiraatiota

Aasialainen keittiö

Puljonki® ja OSCAR® lanseeraa nyt valikoiman aasialaisvaikutteisia tuotteita, jotka helpottavat aasialaisten makujen ja esillepanojen sisällyttämistä ruokalistoihisi.