
Misokeitto
Raaka-aineet
10 henkeä
- 20 g kuivattua kombulevää
- 1 l vettä
- 75 g OSCAR® Miso Liemi tahna
- 300 g silkkitofua kuutioina
- 100 g kevätsipulia hienonnettuna
Valmistus
- Anna kombulevän liota kylmässä vedessä 30 minuuttia. Kuumenna vesi hitaasti juuri kiehumispisteeseen ja ota kombulevä pois ennen kuin vesi alkaa kiehua.
- Lisää OSCAR® Miso Liemi tahna, ja sekoita kunnes se on liuennut kokonaan.
- Anna keiton hautua alhaisella lämmöllä 5–10 minuuttia antamatta sen kiehua.
- Maista ja mausta, lisää tarvittaessa misotahnaa tai vähän vaaleaa soijakastiketta.
- Koristele annos silkkitofulla ja hienonnetulla kombulevällä.
Vinkki: Tähän misokeittoon voi lisätä kaikenlaisia vihanneksia.