Misokeitto

Misokeitto


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 20 g kuivattua kombulevää
  • 1 l vettä
  • 75 g OSCAR® Miso Liemi tahna
  • 300 g silkkitofua kuutioina
  • 100 g kevätsipulia hienonnettuna

Valmistus

  1. Anna kombulevän liota kylmässä vedessä 30 minuuttia. Kuumenna vesi hitaasti juuri kiehumispisteeseen ja ota kombulevä pois ennen kuin vesi alkaa kiehua.
  2. Lisää OSCAR® Miso Liemi tahna, ja sekoita kunnes se on liuennut kokonaan.
  3. Anna keiton hautua alhaisella lämmöllä 5–10 minuuttia antamatta sen kiehua.
  4. Maista ja mausta, lisää tarvittaessa misotahnaa tai vähän vaaleaa soijakastiketta.
  5. Koristele annos silkkitofulla ja hienonnetulla kombulevällä.

Vinkki: Tähän misokeittoon voi lisätä kaikenlaisia vihanneksia.

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa