Misokastike ruskistetulla...

Misokastike ruskistetulla voilla


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 150 g voita
  • 75 g OSCAR® Miso Liemi tahna
  • 25 g tummaa soijaa
  • 20 g riisiviinietikkaa
  • pippuria

Valmistus

  1. Sulata ja ruskista voi kattilassa, kunnes sen tuoksu on pähkinäinen ja väri kullanruskea. Heraa ei siivilöidä pois.
  2. Ota kattila levyltä ja sekoita OSCAR® Miso Liemi tahna lämpimään voihin.
  3. Lisää soijakastiketta ja etikkaa.
  4. Mausta mustapippurilla ja lisää tarvittaessa hapokkuutta tai säädä makeutta.
  5. Tarjoile lämpimänä.

Vinkki: Kastike sopii hyvin esim. paahdetulle hokkaidokurpitsalle tai grillatulle mustekalalle.

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa