
Guà bāo
Raaka-aineet
10 henkeä
- 1,5 kg possun rintaa
- suolaa
- öljyä (ruskistamiseen)
- 1 l vettä
- 100 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 250 g tummaa soijaa
- 50 g ruskeaa fariinisokeria
- 5 isoa valkosipulin kynttä murskattuina
- 4 tähtianista
- 20 bao-sämpylää
- korianteria
- paahdettua sipulia
- kevyesti säilöttyä kurkkua
Valmistus
- Tee viiltoja possun rintaan, suolaa se ja ruskista joka puolelta öljyssä.
- Lisää kattilaan vettä, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, soijaa, fariinisokeria, valkosipulia ja tähtianista ja kiehauta ne.
- Lisää possun rinta lämpimään liemeen ja hauduta sitä kannen alla uunissa 160 °C:ssa noin 3 tuntia tai kunnes se on mureaa.
- Haudutetun possunrinnan siivut valellaan redusoidulla liemellä.
- Täytä höyrytetyt bao-sämpylät lihalla ja lisukkeilla.
Vinkki: Haudutettua possun rintaa voi tarjoilla myös riisipedillä.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa

Inspiraatiota
Aasialainen keittiö
Puljonki® ja OSCAR® lanseeraa nyt valikoiman aasialaisvaikutteisia tuotteita, jotka helpottavat aasialaisten makujen ja esillepanojen sisällyttämistä ruokalistoihisi.