Raaka-aineet

10 henkeä

  • 1,5 kg possun rintaa
  • suolaa
  • öljyä (ruskistamiseen)
  • 1 l vettä
  • 100 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 250 g tummaa soijaa
  • 50 g ruskeaa fariinisokeria
  • 5 isoa valkosipulin kynttä murskattuina
  • 4 tähtianista
  • 20 bao-sämpylää
  • korianteria
  • paahdettua sipulia
  • kevyesti säilöttyä kurkkua

Valmistus

  1. Tee viiltoja possun rintaan, suolaa se ja ruskista joka puolelta öljyssä.
  2. Lisää kattilaan vettä, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, soijaa, fariinisokeria, valkosipulia ja tähtianista ja kiehauta ne.
  3. Lisää possun rinta lämpimään liemeen ja hauduta sitä kannen alla uunissa 160 °C:ssa noin 3 tuntia tai kunnes se on mureaa.
  4. Haudutetun possunrinnan siivut valellaan redusoidulla liemellä.
  5. Täytä höyrytetyt bao-sämpylät lihalla ja lisukkeilla.

Vinkki: Haudutettua possun rintaa voi tarjoilla myös riisipedillä.

Products used in the recipe

Lataa

Puljonki® - Flavours of Asia

Inspiraatiota

Aasialainen keittiö

Puljonki® ja OSCAR® lanseeraa nyt valikoiman aasialaisvaikutteisia tuotteita, jotka helpottavat aasialaisten makujen ja esillepanojen sisällyttämistä ruokalistoihisi.