Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole


Raaka-aineet

10 henkeä

  • 125 g hienonnettua salottisipulia
  • 1 iso valkosipuli hienonnettuna
  • öljyä paistamiseen
  • 2,5 dl vettä
  • 40 g OSCAR® Premium Valkoviinireduktio
  • 30 g OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 1 kg simpukoita, esim. sydänsimpukoita
  • 2,5 dl kermaa
  • 750 g keitettyä spagettia
  • chiliä
  • tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä
  • pippuria

Valmistus

  1. Kuullota salottisipuli ja valkosipuli öljyssä.
  2. Lisää vesi, OSCAR® Premium Valkoviinireduktio ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja kiehauta.
  3. Lisää simpukat, anna niiden kypsyä höyryssä ja lisää kerma.
  4. Sekoita joukkoon keitetty pasta ja yrtit.
  5. Mausta pippurilla ja lisää OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.