
Spaghetti Vongole
Raaka-aineet
10 henkeä
- 125 g hienonnettua salottisipulia
- 1 iso valkosipuli hienonnettuna
- öljyä paistamiseen
- 2,5 dl vettä
- 40 g OSCAR® Premium Valkoviinireduktio
- 30 g OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- 1 kg simpukoita, esim. sydänsimpukoita
- 2,5 dl kermaa
- 750 g keitettyä spagettia
- chiliä
- tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä
- pippuria
Valmistus
- Kuullota salottisipuli ja valkosipuli öljyssä.
- Lisää vesi, OSCAR® Premium Valkoviinireduktio ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja kiehauta.
- Lisää simpukat, anna niiden kypsyä höyryssä ja lisää kerma.
- Sekoita joukkoon keitetty pasta ja yrtit.
- Mausta pippurilla ja lisää OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.