
Sileä punainen currylinssikeitto
Raaka-aineet
10 henkeä
- 30 g öljyä
- 150 g hienonnettua sipulia
- 10 g puristettua valkosipulia
- 15 g tuoretta inkivääriä raastettuna
- 40 g punaista currytahnaa
- 200 g punaisia huuhdottuja linssejä
- 600 ml kookosmaitoa
- 600 ml vettä
- 40 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 30 g OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
- limetin mehua sekä suolaa ja pippuria
Valmistus
- Kuumenna öljy kattilassa ja paista sipulia, valkosipulia ja inkivääriä siinä 2–3 minuutin ajan.
- Lisää punainen currytahna ja paista vielä 1 minuutti, jotta maut korostuvat.
- Lisää linssit, kookosmaito, vesi ja tiivisteet.
- Anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat pehmenneet täysin.
- Käytä sauvasekoitinta, mikäli haluat keitosta sileän. tai jätä se rustiikkiseksi.
- Mausta limetin mehulla, suolalla ja pippurilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.