Kastike kuivatuista...

Kastike kuivatuista oliiveista (vegaani)


Tarjoiluehdotus: Paistettuja gnoccheja, suppilovahveroita, huhtasieniä, pinaattia ja oliivikastiketta.

Raaka-aineet

10 henkeä

  • 15 mustaa kivetöntä oliivia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 30 mustaa kuivattua oliivia
  • 0,5 dl sherryetikkaa
  • suolaa ja pippuria
  • tarvittaessa suurustetta 

Valmistus

  1. Hienonna oliivit ja soteeraa niitä oliiviöljyssä.
  2. Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja kuumenna kiehuvaksi.
  3. Murskaa kuivatut oliivit, lisää ne kastikkeeseen ja anna hautua, kunnes ne ovat pehmenneet.
  4. Mausta kastike sherryetikalla, suolalla ja pippurilla. 

Products used in the recipe

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.