
Kastike kuivatuista oliiveista (vegaani)
Raaka-aineet
10 henkeä
- 15 mustaa kivetöntä oliivia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 30 mustaa kuivattua oliivia
- 0,5 dl sherryetikkaa
- suolaa ja pippuria
- tarvittaessa suurustetta
Valmistus
- Hienonna oliivit ja soteeraa niitä oliiviöljyssä.
- Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja kuumenna kiehuvaksi.
- Murskaa kuivatut oliivit, lisää ne kastikkeeseen ja anna hautua, kunnes ne ovat pehmenneet.
- Mausta kastike sherryetikalla, suolalla ja pippurilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.