
Hummerikeitto paprikalla
Raaka-aineet
15 henkeä
- 250-350 g hummerin päitä ja kuoria
- 250 pilkottua tomaattia
- 5 g kardemumman siemeniä
- 5 g mustapippuria
- 5 g korianterin siemeniä
- 5 g fenkolin siemeniä
- 1 nippu tilliä
- 1 l Puljonki® Kermainen Paprikakastike
Valmistus
- Ruskista hummerin kuoria pienessä öljymäärässä korkealla lämmöllä ja karamellisoi päiden aivot ja sisälmykset. Murskaa kuoret sekoittamisen aikana ja lisää mausteet.
- Lisää Puljonki® Kermainen Paprikakastike ja pilkotut tomaatit ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
- Siivilöi keitto ja mausta maun mukaan.
Vinkki: Mausta keitto punaisella currytahnalla ja tarjoile nuudeleiden kera.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.