Glaseerattu punakaali

Glaseerattu punakaali


Tämä herkullinen punakaalisalaatti sopii täydellisesti paahtoporsaan, kasvipohjaisen pihvin tai lihapullavoileivän kanssa tai se on ihastuttava lisä noutopöytään. Tässä hapanimelässä pikkelöidyssä punakaalissa on käytetty lämpimiä joulun mausteita ja tuoretta omenaa, mikä lisää rapean ja raikkaan ripauksen. Se voidaan tarjoilla lämpimänä tai kylmänä.

Raaka-aineet

10 henkeä

  • 1 kg tuoretta punakaalia suikaleina
  • 2 omenaa kuutioina
  • 200 g herukkahyytelöä
  • 80 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 100 g sokeria
  • 2 dl etikkaa
  • kanelia, tähtianista, neilikkaa 

Valmistus

  1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi ja laita kiehumaan kylmään veteen.
  2. Kaada vesi pois ja lisää loput ainekset.
  3. Keitä punakaalia, kunnes se on mureaa ja mausta suolalla ja pippurilla. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.