
Fudge ja fermentoitu pippuri
Raaka-aineet
10 henkeä
- 130 g sokeria
- 20 g tomusokeria
- 45 g glukoosisiirappia
- 60 g kuohukermaa
- 5 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 45 g voita
- 20 g maitosuklaata
Valmistus
- Kuumenna sokeri, tomusokeri, glukoosisiirappi, kerma ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna 120°C.
- Sulata voi ja suklaa toiseen kulhoon.
- Yhdistä kaikki muoviastiaan ja anna seoksen jäähtyä.
- Leikkaa ja tarjoile.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.