
Fish and chips
Raaka-aineet
10 henkeä
- 10 kpl kolja tai turska fileetä, nahatonta ja ruodotonta
- OSCAR® Savu Maku mauste voiteluun
Paneeraustaikina:
- 300 g vehnäjauhoa
- 2 tl leivinjauhetta
- 50 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 2 dl lager olutta
Valmistus
- Leikkaa kala haluamasi kokoisiksi paloiksi ja voitele ne OSCAR® Savu Maku mauste.
- Anna imeytyä vähintään tunnin. Mitä pidempi aika, sitä intensiivisempi savun maku.
- Sekoita paneeraustaikinan ainekset keskenään.
- Pyöritä kalapalat taikinassa.
- Friteeraa ne 175°C öljyssä kullankeltaisiksi.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
Inspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.