
Espanjalainen tortilla paprikan ja Iberico-kinkkua
Raaka-aineet
10 henkeä
- 30 viipaletta Iberico-kinkkua
- 15 kananmunaa
- 2 sipulia
- 800 g keitettyjä perunoita
- 200 g grillattua punaista paprikaa (tai 2 kokonaista paprikaa)
- 100 g mustia kivettömiä oliiveja
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- oliiviöljyä
- suolaa
Valmistus
- Hienonna sipuli, viipaloi perunat ja oliivit ja suikaloi grillattu paprika. Soteeraa kaikki kullanruskeiksi oliiviöljyssä.
- Kaada massa hyvin voideltuihin pieniin vuokiin tai paksupohjaiseen rautapannuun.
- Vatkaa kananmunat ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, mausta suolalla ja kaada perunaseoksen päälle.
- Paista tortillaa uunissa 200 °C:ssa 15–20 minuuttia.
- Jäähdytä, leikkaa ja tarjoa iberico-kinkun kanssa.