Aromaattinen äyriäisbisque paprikan ja raviolin kera
Raaka-aineet
10 henkeä
- 400 g Puljonki® Signature Äyriäis Fond
 - 500 g Puljonki® Kermainen Paprikakastike
 - 30 g OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
 - 50 g voita
 - 150 g ranskankermaa (38 %)
 - sitruunamehua
 - suolaa ja pippuria
 
Valmistus
- Sekoita Puljonki® Signature Äyriäis Fond ja Puljonki® Kermainen Paprikakastike kattilassa. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
 - Kun keitto on kiehunut, lisää OSCAR® Aasialainen Fondi, kylmää voita kuutioina ja ranskankerma. Sekoita, kunnes seos sakenee.
 - Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
 - Jos haluat lisätä bisque-mausteseokseen tiivistettyä äyriäismakua, lisää 40 g OSCAR® Keisarihummerifondi tiiviste.
 
Vinkii: Käytä keittoa esimerkiksi kermaisen simpukkakeiton pohjana. Hauduta kalanpaloja keitossa miedolla lämmöllä ja lisää höyrytetyt vihannekset.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
Lisätietoa
        Inspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
                        Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
                    
                
                                    
                            
        Inspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
                        Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
                    
                
                                    
                            
        Inspiraatiota
Puljonki® Signature
                        Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
                    
                
                                    
                            
        Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
                        Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.